Platforma All-in-One Dynamicweb

Singura platformă care combină CMS, PIM, comerț electronic și marketing.

Oferiți experiențe puternice clienților pe toate canalele cu o singură platformă integrată.

Pentru a câștiga și a servi cel mai bine clienții în lumea în care se schimbă rapid, hipercompetitiv, astăzi, fiecare organizație trebuie să fie agilă, receptivă și personală. Capacitatea de a interacționa cu clienții și de a-i deservi prin diferite canale și de a comunica un mesaj consecvent este esențială. Majoritatea organizațiilor și-au dat seama deja, dar întâmpină dificultăți în executare, deoarece sistemele lor IT sunt prea inflexibile sau nu suportă canale proeminente în noua lume digitală.

Platforma All-in-One a Dynamicweb reunește lumea digitală într-o singură platformă puternică.

Vă permite să oferiți experiențe excelente clienților pe canale, combinând Managementul conținutului web, comerțul electronic, Managementul informațiilor despre produse (PIM) și Marketingul într-o singură platformă. Cu Dynamicweb, tot conținutul dvs. poate fi reutilizat și personalizat - clienții dvs. obțin beneficiul.

Mii de companii rulează peste 12.000 de site-uri web pe Dynamicweb. Ei se bazează pe tehnologia Microsoft .NET excelentă și pe capacitatea Dynamicweb de a scala, personaliza și integra cu alte sisteme.