O singură platformă pentru gestionarea rezervărilor, biletelor și evenimentelor

Pierdeți timpul manipulând soluții software separate pentru fiecare dintre activitățile dvs.? Adăugați LS Activity la soluția de ecommerce unificat LS Nav / Dynamicweb pentru a lucra într-o singură soluție integrată.

Capabilități cheie LS Activity

All-in-One Platform

Platformă All-in-One
Gestionează toate rezervările, biletele, cursurile și evenimentele dintr-o singură soluție.

Don’t lose track business​

Nu pierdeți controlul afacerii
Țineți totul sub control cu LS Activity adăugat la LS Nav.

Seamless deployment

Îmbunătățiți serviciile
Gestionați toate vânzările + evenimentele, biletele și rezervările de pe aceeași platformă.

Servicii mai bune și mai simple pentru clienți

Promovați experiența din magazin! Oferiți genul de experiență de cumpărare facilă și revigorantă care îi face pe clienți să dorească să se întoarcă din nou și din nou. Clienții dvs. nu trebuie să acceseze mai multe locații pentru a-și finaliza achizițiile și rezervările. Cu LS Activity adăugat la soluția LS Nav și Dynamicweb, puteți finaliza vânzările rapid și fără probleme în aceeași tranzacție.

Image
Image

Păstrați totul în control

Combinația și integrarea perfectă între LS Activity și soluția dvs. LS Nav și Dynamicweb vă fac să puteți gestiona o mare varietate de servicii - de la programări, la cursuri, la evenimente, la ticketing și rezervări de spațiu și echipamente și multe altele - pentru toate locațiile dvs. într-o singură soluție, unde vă gestionați toate celelalte articole, contabilitate și vânzări.

Planificatorul dvs. personal de evenimente

Ați pierdut vederea de ansamblu asupra resurselor, activităților și locațiilor dvs.? Păstrați totul sub control cu LS Activity în platforma dvs. Dynamicweb. Gestionați toate evenimentele dvs. diverse - de ex. rezervări, cursuri, cursuri, ticketing, ateliere și servicii - totul într-o soluție puternică, all-in-one.

Image

LS Activity și Dynamicweb

Aflați cum adăugarea LS Activity la soluția LS Nav și Dynamicweb vă permite să vă gestionați toate rezervările, cursurile, cursurile, biletele, evenimentele și multe altele dintr-o soluție de comerț unificată.

 

7 căi pentru crearea celei mai bune experiențe de client online posibile

Experiența clienților definește avantajul competitiv chiar mai mult decât prețul în aceste zile. Pe măsură ce numărul opțiunilor de vânzători și comercianți online crește - toate disponibile la un singur click dstanță - așteptările clienților au crescut exponențial. Obțineți cele 7 căi esențiale de care aveți nevoie pentru a crea experiențe web care să vă uimească clienții și să depășească așteptările acestora.

Vedere unificată asupra afacerii dvs.

Înțelegeți și îmbunătățiți afacerea dvs. cu un control centralizat. Cu LS Activity și Dynamicweb vă puteți gestiona întreaga operațiune, de la financiar, la vânzări, la evenimente și activități într-o singură soluție.

Image
Image

Urmăriți datele cheie

Obțineți statistici precise și în timp util pentru toate vânzările dvs., indiferent dacă se referă la articole, cursuri sau bilete. Corelați și comparați ușor datele, înțelegeți ce produse și activități sunt cele mai populare și îmbunătățiți oferta dvs..

LS Activity

LS Activity este software-ul de gestionare a evenimentelor și rezervărilor care se integrează perfect în LS Nav, astfel încât să vă puteți gestiona întreaga afacere, de la vânzările cu amănuntul până la cursuri și rezervări, într-o singură platformă.

Cu LS Activity puteți gestiona o mare varietate de servicii - de la întâlniri, la cursuri, evenimente, până la ticketing și rezervări de spațiu și echipamente și multe altele - pentru toate locațiile dvs. într-un singur loc central: back-end-ul sistemului dvs. de gestiune cu amănuntul, în care se administrează toate celelalte articole, contabilitatea și vânzările.

Learn more about LS Activity

Image

Vreți să primiți mai multe informații?


Aveți întrebări sau doriți un demo personalizat?


Va puteți înscrie la evenimente Dynamicweb sau webinare. 


Inspirați-vă - descărcați studii de caz, urmăriți webinare etc.