Comerț unificat integrat pentru LS Nav / Central

Adevăratele experiențe de comerț electronic "OMNI-canal" (pe toate canalele de comunicare) necesită mai mult decât un coș de cumpărături și un POS cu amănuntul - necesită o integrare strânsă între sisteme. LS Nav / Central și Dynamicweb echipează comercianții cu soluții reale de comerț electronic OMNI-canal capabile să unifice operațiunile offline și comerțul electronic.

Capabilități cheie LS Nav / Central și Dynamicweb

All-in-One Platform

Platformă All-in-One
Gestionați toată soluția dvs. de comerț unificat dintr-o singură platformă.

True Unified Commerce

Cu adevărat unificat
Utilizați datele de pe platforma digitală în magazinele din realiatea fizică și invers.

Seamless deployment

Implementare fără complicații
Soluție la cheie concepută cu gândul la viitor, pentru minimizarea riscului investițional. Sistem actualizat și îmbunătățit continuu!

Webinar: LS Nav / Central și Dynamicweb

Consumatorii au ridicat ștacheta atunci când vine vorba de experiența de retail pe multiple canale. Experiențele adevărate OMNI-canal necesită mai mult decât un coș de cumpărături și un POS cu amănuntul - necesită o integrare strânsă între sisteme. Urmăriți acest webinar de 40 de minute și aflați cum LS Nav / Central și Dynamicweb combinate pot oferi retailerilor soluții adevărate de OMNI-canal capabile să unească operațiunile offline și comerțul electronic. 

Urmăriți webinarul: LS Nav / Central și Dynamicweb

Image

Comerț cu adevărat pe toate canalele

Platforma cuprinzătoare de e-commerce și marketing a Dynamicweb este integrată logicii de afaceri LS Nav / Central care permite comunicarea în timp real între LS Nav / Central și Dynamicweb - o bază solidă pentru furnizarea unei adevărate configurații de comerț electronic OMNI-canal. 

Încercați singur! Solicitați un demo LS Nav / Central și Dynamicweb

Mai mult decât comerțul electronic. Mai mult decât un POS.

Cu LS Nav / Central și Dynamicweb, vă puteți gestiona întreaga afacere dintr-o singură platformă software. Acesta unește comerțul electronic integrat și magazinele locale cu o platformă robustă care acceptă vânzări globale, B2B și B2C, self-service, segmentare, notificări de coș abandonat și personalizare de conținut. 

Descărcați materialul informativ: 7 căi pentru crearea celei mai bune experiențe de client online posibile

Image
Image

Direcționare inteligentă

Combinați comportamentul de comerț online și datele de tranzacție fizice ale magazinelor pentru clienții vizați. Configurați sistemul o singură dată, iar Dynamicweb poate furniza automat campanii de e-mail direcționate, care vor crește cu siguranță vânzările pe toate canalele.

Urmăriți o demonstrație de 2 minute: segmentarea prin e-mail în Dynamicweb

Image

Unirea comerțului electronic și a magazinelor fizice

Retailerul magazinelor de biciclete crește veniturile online cu 382%, cu soluția de OMNI-canal B2C care unește experiența utilizatorului, datele și marketingul inteligent pe canalele digitale și pe cele fizice.

Stabilirea stimulentelor de loialitate

Îmbunătățiți retenția clienților și generați noi vânzări prin vouchere și puncte de fidelitate. Permiteți clienților dvs. să răscumpere puncte online sau în magazinele fizice pentru produsele calificate sau să obțină transport gratuit, reduceri și alte stimulente.

Urmăriți o demonstrație de 2 minute: Configurați coduri promoționale / reduceri în Dynamicweb

Image
Image

Extindere internațională și retail global la îndemână

Întâlniți clienții acolo unde se află. LS Nav / Central și Dynamicweb vă sprijină extinderea în comerțul internațional cu limbi, valute, furnizori de plăți, TVA și metode de expediție locale.

Urmăriți o demonstrație de 2 minute: configurați multiple magazine și cataloage de produse în Dynamicweb

LS Retail

LS Retail este lider mondial la furnizarea de soluții software pentru management all-in-one al companiilor de retail de toate dimensiunile.

De peste două decenii, LS Retail dezvoltă soluții software, care sunt utilizate în prezent în pest 130 de țări, cu suport de la peste 270 de parteneri autorizați Microsoft și LS Retail din peste 80 de țări. 

Aflați mai multe despre LS Retail

Image

Vreți să primiți mai multe informații?


Aveți întrebări sau doriți un demo personalizat?


Va puteți înscrie la evenimente Dynamicweb sau webinare. 


Inspirați-vă - descărcați studii de caz, urmăriți webinare etc.

Comerț unificat integrat pentru LS Nav / Central

LS Nav / Central și Dynamicweb oferă comercianților soluții adevărate unificate, capabile să unească operațiunile offline și comerțul electronic. Beneficiați de cadrul nostru de implementare a celor mai bune practici, care reduce riscul și vă permite să implementați o soluție de comerț electronic unificat și pregătit pentru întreprinderi, într-un timp foarte scurt. Soluția noastră poate fi implementată în confirguare standard sau poate fi personalizată oricât de mult, pentru a vă sprijini procesele de afaceri și identitatea de marcă.